Jälkiruokia

Raikas pannacotta (15 annosta)

6,6 dl kuohukermaa
200g vaniljatuorejuustoa
5 liivatelehteä
tilkka sitruuunamehua
vaniljasokeria

3prk mango pilttiä
1rs vadelmia
suklaa lastuja

Laita liivatteet kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuuusto ja mausta sokerilla.
Kuumenna neste mikrossa ja sekoita liivatteet siihen kaada ohuena nauhana kermaseokseen.
Jaa kermaseos jälkiruoka astioihin ja anna olla yö jääkaapissa.
Laita pinnalle mango sose ja koristele vadelmilla ja suklaa lastuilla.






Mandariini-Appelsiini kiisseli

1l mandariini-appelsiini mehua
1prk säilyke mandariineja
4rkl perunajauhoja

Kiehauta mehu, jätä vähän suurustamiseen.Suurusta perunajauhoilla.
Lisää lopuksi mandariininlohkot.
Ripottele pinnalle sokeria ja halutessasi koristele kermavaahdolla.





Marjapaistos

2dl kaurahiutaleita
2dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1 kananmuna
1dl kermaa

200g pakastemarjoja

Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi. Voitele uunivuoka. Painele puolet taikinasta vuoan pohjalle ja kaada jäiset marjat päälle. Levitä loppu taikina kanneksi marjojen päälle.
Paista uunin keskiosassa 200C n.30min.
Tarjoa jäätelön kera!